Dansk Automationsselskab · H. C. Andersens Boulevard 18 · DK-1787 København V · Tlf.: 33 77 34 14 · E-mail: dau@dau.dk · CVR-nr.: 82 47 98 13
Nyheder
 

13-09-2011

Velkommen til vores nye hjemmeside

DAu’s hjemmeside har fået et gennemgribende facelift. Det nye moderniserede site gik i luften mandag den 12. september 2011.

- Vi er voldsomt stolte over det nye tjekkede site, som anvender samme grafiske designlinje, vi kender fra DAu-bladet. Vi arbejder fortsat med at få overført hele arkivet fra det gamle site, men det grundlæggende indhold er ved at være på plads, siger Søren Cajus fra DAu’s sekretariat i DI ITEK.

Mobilversion
Som en særlig feature har sitet også en version tilpasset smartphones. Denne version udvælger det vigtigste indhold, herunder nyheder, kalender og informationer om DAu. 

- Vi ved at flere og flere visninger af hjemmesider sker via smartphones. Derfor har vi valgt at være på forkant med udviklingen og har lanceret den nye hjemmeside med en selvstændig mobilversion. Herved sikrer vi os, at vores læsere får en god oplevelse uanset om de sidder ved computeren eller er på farten, siger Søren Cajus 

Billeder til hjemmesiden
1 billeder fortæller mere end 1000 ord. Denne læresætning ligger bag hjemmesidens grafiske design, hvor billeder bruges til at fortælle hvem DAu er og hvad vi beskæftiger os med.

- Jeg vil gerne opfordre DAu's medlemmer til at indsende billeder, som vi kan bruge til at illustrere hvem vi er og hvad vi står for. Derudover er det hensigten, at billederne skal give mere liv på siden. Selvfølgelig må medlemsbilleder ikke have karakter af markedsføring af et bestemt produkt, men det må vi vurdere fra gang til gang, siger Søren Cajus.

Danline har udviklet hjemmesiden
Det er IT-virksomheden Danline, som har udviklet hjemmesiden og hoster den på vegne af DAu.