Dansk Automationsselskab · H. C. Andersens Boulevard 18 · DK-1787 København V · Tlf.: 33 77 34 14 · E-mail: dau@dau.dk · CVR-nr.: 82 47 98 13
Nyheder
 

10-12-2013

Defining requirements - ny masterclass fordelt på 5 kursusdage i foråret 2014

Giv jer selv et forspring når nyt udstyr skal designes!

Deltag i en ny masterclass Defining Requirements, som er en ny systemisk tilgang til kravsstyring. Masterclassen gør dig i stand til at til at følge en metode, der passer til  dit projekts behov og requirements først er endeligt defineret, når projektet er færdig. Uden den rette kravstyring, risikerer man et langt og dyrt udviklingsarbejde.
 
Indhold
Lær kravstyrings håndværk og hvordan du kører din udvikling af udstyr og systemer som en åben proces uden at krav fryses fast. Kravene tilpasses  jeres forretning, teknik og marked.
 
Program
Masterclassens program er defineret i samarbejde mellem af Danfoss, Man Diesel & Turbo, Triax og Delta. Den ledes af Director & Senior Technology Specialist Jørn Johansen og specialist, test & consultancy Carsten Jørgensen fra Delta.
 
Målgruppe
Masterclassen er til medarbejdere med typisk 5 års erfaring, som er ingeniør, projektleder eller CTO, og arbejder med at udvikle nye systemer og udstyr og kravsstyring.
 
Udbytte
Bliv trænet i en ny metode, hvor du
 
  • Får bedre træfsikkerhed i projekter gennem dynamisk kravstyring
  • Sikrer kortere time-to-market
  • Anvender en brugerorienteret tilgang.
  • Udvikler krav som dækker både virksomheden og kundernes behov.
  • Håndterer løbende ændringer af krav.
 
Varighed
3 dage + 2 dage
 
Pris
20.000 kr. eksl. moms.
 
Hvor

Masterclassen holdes på Comwell Middelfart på Fyn som internat.
23.-25. marts 2014 og 29. - 30. april 2014.
 
Tilmelding
Læs mere og tilmeld dig her