Dansk Automationsselskab · H. C. Andersens Boulevard 18 · DK-1787 København V · Tlf.: 33 77 34 14 · E-mail: dau@dau.dk · CVR-nr.: 82 47 98 13
Nyheder
 

01-11-2013

DIRA Roadshow: Robotter skaber jobs!

Ansatte i virksomheder, der ikke indfører ny teknologi i tide, er i risiko for at miste deres job. Det er nemlig et anerkendt faktum at automatisering og brugen af robotter er med til at fastholde og skabe jobs.

Robotter øger produktiviteten og styrker konkurrenceevnen. Nølende virksomheder bliver ganske enkelt udkonkurreret af billigere arbejdskraft eller af andre virksomheder der investerer i robotteknologi. Derfor bør robotter interessere din virksomhed og i særdeleshed dig, da det er dit job som skal fastholdes i Danmark.

DIRA Roadshow viser vejen
I DIRA mener vi at dette er så vigtigt, at det ikke kan ignoreres. Derfor kan du i uge 48 på DIRA Roadshow møde robotterne og ikke mindst menneskerne bag de løsninger, som allerede i dag har sikret produktiviteten hos mange danske virksomheder.

Tag et par timer ud af kalenderen og besøg DIRAs landsdækkende roadshow i uge 48. Det er gratis og kommer til en by nær dig:

25. november – København - Industriens Hus
26. november - Sønderborg - Alsion
27. november - Aalborg - NOVI (AAU)
28. november - Horsens - Danmarks Industrimuseum

DIRA Roadshow er åben for alle fra kl.11 til kl. 17, dog fra kl. 8 i København

Læs mere og tilmeld dig her