Dansk Automationsselskab · H. C. Andersens Boulevard 18 · DK-1787 København V · Tlf.: 33 77 34 14 · E-mail: dau@dau.dk · CVR-nr.: 82 47 98 13
Nyheder
 

06-09-2011

DAu-konference om Softwareopdatering: Fuldt hus blandt udstillere

Der er 6 virksomheder og 2 internationale organisationer blandt udstillerne til DAu-konferencen ”Trænger du til Software-opdatering?” Der er således ikke flere pladser fri til at udstille til minimessen. Frem til mandag den 12. september kan man dog stadig tilmelde som almindelig deltager. Konferencen afholdes den 14. september 2011 hos Rockwool i Hedehusene. 

- Vi er meget tilfredse med kredsen af udstillere til vores minimesse, som spiller fint sammen med konferencens faglige indhold. Men nu er der fyldt op, og der er ikke plads til flere udstillere, siger Sales Director Frank Faurholt hos Siemens, som på vegne af DAu har ansvaret for konferencen.

Tilmeldingsfrist: Mandag den 12. september
Mens der er fuldt hos blandt udstillerne, er der fortsat mulighed for at tilmelde sig konferencen som almindelig deltager.

- Der er fortsat plads til tilmeldinger, så vi håber på, at flere når at tilmelde sig i ugens løb. Formålet med konferencen er at belyse kritiske udfordringer i forbindelse med gennemførsel af et automations og industriel it-projekt. Det er nogle problemstillinger som vi vist alle kender fra vores egen dagligdag, siger Frank Faurholt.

Udstillere på minimessen ved konferencen:
Siemens
Schneider-Electric
Rockwell
GreenMatic
Automatic-Syd
Beckhoff Automation ApS
OPC Foundation Europe
PLCopen


Læs mere og tilmeld dig her