Dansk Automationsselskab · H. C. Andersens Boulevard 18 · DK-1787 København V · Tlf.: 33 77 34 14 · E-mail: dau@dau.dk · CVR-nr.: 82 47 98 13
Nyheder

21-05-2012

DAu konference: Produktleverandørerne kæmper mod hinanden

Er HardPLC, SoftPLC eller Embedded Controller fremtidens løsning?
Skal jeg vælge EtherCat, Ethernet/IP eller PROFINET?

Kender du endnu ikke svarene på ovennævnte 2 spørgsmål, er den kommende DAu konference en unik mulighed for at blive opdateret på fremtidens teknologiplatform.

Konferencen afholdes den 14. juni hos DTU - læs programmet og tilmeld dig her

Spørgsmålene er relativt konkrete, men svarene er nok lidt mere nuancerede. Sagen er jo, at det typisk afhænger af den konkrete situation, altså den opgave der skal løses.

Hvad der er op og ned, kan du læse mere om i følgende artikler fra DAu-bladet, som i de seneste numre har fokuseret fordele, ulemper og potentialer ved de forskellige teknologier:

Soft PLC – en fleksibel og robust løsning,
af Kasper Agerbæk, Beckhoff Automation

Ethercat – Real-tids Ethernet ned til I/O niveau,
af Kasper Agerbæk, Beckhoff Automation


EtherNet/IP fejrer 8. år i føretrøjen,
af Per Thyme Rockwell Automation


PROFINET – Mere fleksibilitet, effektivitet og performance
Af Lars-Peter Hansen, Siemens 


Til DAu-konferencen har vi samlet repræsentanter fra mange af de ledende produktleverandører og feltbusorganisationer på ét sted, hvilket giver dig en helt enestående mulighed for at møde landets eksperter indenfor området på DAu konferencen.

Fagligheden er i fokus, når der battles på feltbusser og controller-teknologier og den tilhørende minimesse, danner den perfekte ramme for en uddybende dialog.

Mulighederne er mange og valget er dit!

DAu konferencen er som altid åben for alle og vi ser frem til at møde dig på DTU d. 14.06. til en spændende dag i godt selskab.