Dansk Automationsselskab · H. C. Andersens Boulevard 18 · DK-1787 København V · Tlf.: 33 77 34 14 · E-mail: dau@dau.dk · CVR-nr.: 82 47 98 13
Nyheder
 

08-05-2012

Gratis DI vejledning om informationssikkerhed

Forestil dig at produktionen går i stå i en uge. Medarbejderne kan ikke arbejde, men skal have løn. Virksomheden kan ikke overholde sine kontrakter for levering af produkter. Omkostninger af uforudsigelige størrelser ligger og venter om hjørnet, mens det tekniske personale i samarbejde med eksterne konsulenter arbejder i døgndrift for at få produktionsapparatet i gang igen.

Forestil dig derefter at de apparater, du har produceret, indeholder en systematisk svaghed, som gør, at de kan fjernstyres til at bryde i brand. Hvis virksomhedens apparater indgår i andre virksomheders produktionsudstyr, kan det betyde, at deres produktion lægges ned. Hvis apparaterne kommer ud i private hjem, kan det få fatale konsekvenser.
Med tendensen til, at mere produktionsudstyr og flere produkter kan kobles på internettet er truslen fra hackere langt bredere end tidligere.

DI og DI ITEK har derfor besluttet at sætte fokus på området gennem udgivelse af en vejledning, som falder i tre uafhængige dele:

- Ledelsens ansvar og rolle
- Mellemlederens ansvar og rolle
- Baggrund

Du finder vejledningen her